• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP

  • TeamraHerbals e ka nisur veprimtarinë e saj qysh në vitin 2001, filllimisht në ofrimin e vajrave bimorë dhe parfumeve vajore, e më pas, përgjatë viteve, edhe në plotësimin e linjës së kozmetikës bimore si: vajra, kremra, shampo, argjila, maska, skrabe për fytyrën dhe trupin, sapunë me ekstrakte të bimëve të ndryshme, bojra flokësh bimore, produkte
   parafarmaceutike, çajra, mjaltë, erëza etj..
    
   Tashmë ajo është kthyer në pikë referimi për përkujdesjen ndaj lëkurës, bukurisë dhe
   shëndetit me produkte të çertifikuara që i nënshtrohen testeve laboratorike, nga kompani
   herbale prestigjioze në rang botëror.
    
   Ekipi ynë është i përkushtuar dhe i pasionuar në arritjen e objektivit për të sjellë te
   konsumatori shqiptar produkte bimore, me kualitetin më të mirë, nga vendet e origjinës, për një
   bukuri natyrale dhe jetë të shëndetshme!