• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP

 • Si Te Blej

  Menyra per te blere ne faqen tone eshte e thjeshte dhe shume e sigurte.

   

  1- Regjistrohuni duke plotesuar te gjithe te dhenat e kerkuara.

  2- Perzgjidhni produktin qe ju duhet.

  3- Beni pagesen nepermjet PAY PAL (me te gjithe llojet e kartave apo valutes qe ju perdorni). Ose zgjidhni opsionin e pageses kesh kur tju vij produkti.

  Menjehere pasi ju keni porositur punonjesit tane do te fillojn te bejne gati porosine tuaj dhe do jua dergojne ne adresen ku ju banoni.

  a) Ne TIRANE porosia ju vjen brenda 24 oreve. TRANSPORTI 150 LEKE

  b) Ne qytete te tjera vjen brenda 48 oreve. TRANSPORTI 250 LEKE 

  c) Ne KOSOVE, MAQEDONI, MAL I ZI ju vjen brenda 72 oreve. TRANSPORTI 7 €

  SHENIM: Vetem klientet e SHQIPERIS dhe KOSOVES kane mundesi qe te paguajne kesh kur te marrin produktin.

  Kurse per klientet e MAQEDONIS dhe MALIT TE ZI pagesa behet online nepermjet PAY PAL.