SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Këna Organike

  700 lekë
  • Brand:

  KËNAJA është bimë natyrale me fuqi të lartë ngjyruese, e cila është përdorur ndër shekuj nga gratë për lyerjen e flokëve dhe dekorimin e trupit. Ajo është forma më herbale me të cilën ne mund të kujdesemi për flokët për t`i patur ato më të bukur dhe të shëndetshëm. Gratë indiane dhe ato të lindjes së mesme e përdorin rregullisht dhe efektet i kanë mëse të dukshme.

  Dobitë e kënasë te flokët:

  1. Përshpejton zgjatjen e flokëve dhe i trash ato.
  2. Largon zbokthin dhe yndyrën në skalp.
  3. Ju jep flokëve shkëlqim dhe volum.
  4. Stopon rënien e flokëve dhe i forcon ato.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë