• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Argjilë Jeshile Pluhur

  1,150 lekë
  • Brand:

  Karakterisika e argjilës jeshile është vetia e jashtëzakonshme absorbuese. Ajo ndihmon në nxjerrjen e baktereve, helmeve, kimikateve, papastërtive dhe mikro-grimcave të tjera të sipërfaqes së lëkurës duke lënë pas mineralet në vend të tyre.
  Argjila Jeshile përdoret për lëkurë të yndyrshme, për trajtimin e akneve dhe njollave në lëkurë si dhe për largimin e yndyrës dhe zbokthit te flokët.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë