• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Vaj Masazhues Anti Celulit

  440 lekë 1,100 lekë
  • Brand:

  Vaj masazhues për dobësim. 
  I jep lëkurës një pamje më të tonifikuar dhe rrit elasticitetin e lëkurës.
  Mund të masazhohet në lëkurë para dushit ose të mbahet pas aplikimit. 
  Për rezultate më të shpejta, duhet përdorur rregullisht. 

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë