• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Multani Mitti (Argjilë Bentonite)

  800 lekë
  • Brand:

  Indus Valley Bio Organike Multani Mitti është e njohur si balta e shërimit Indian, ose siç njihet ndryshe, balta Bentonite.
  Multani Mitti është një burim i pasur i klorurit dhe magnezit, të cilat bëjnë të mundur rigjenerimin e lëkurës nga dëmtimet e shkaktuara nga dielli, djegia, skuqja dhe kruarja në lëkurë.♥️♥️
  Përdorimi i rregullt ndihmon në heqjen e njollave në lëkurë, largon aknet, minimizon rrudhat, shtrëngon poret e hapura dhe i jep lëkurës vitalitet dhe shkëlqim.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë