SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Krem Për Duart Me Glicerinë & Limon

  600 lekë
  • Brand:

  Me përmbajtje të glicerinës, vitaminës A, E, B5, hidraton, rigjeneron e zbut lëkurën. 
  Përdorimi i tyre në mënyrë sistematike, mban nën kontroll efektin e agjentëve të jashtëm, të cilët e thajnë dhe e ashpërsojnë lëkurën. 

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë