SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Këna Pa Ngjyrë Për Flokët 50gr

  450 lekë
  • Brand:

  Kënaja nxit daljen e flokëve të rinj, dendësimin, trashjen, forcimin dhe ushqyerjen e tyre.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë