• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Vaj Rozmarine 40 ml Premium

  750 lekë
  • Brand:

  Rozmarina është një nga bimët aromatike dhe medicinale të përdorura që në Greqinë e lashtë. 
  Është vërtetuar që vaji i rozmarinës mund të çlirojë një hormon në tru të quajtur acetylcholine, i cili stimulon memorien dhe përqëndrimin. 
  Gjithashtu ky vaj rigjeneron dhe riparon folikulat e flokëve duke nxitur qarkullimin e gjakut në skalp dhe daljen e flokëve të rinj. Po ashtu redukton zbokthin dhe qetëson skalpin e irrituar.
  Në mjekësi, rozmarina përdoret në shumë medikamente për qetësimin e dhimbjeve. 
  Është vërtetuar se vaji i rozmarinës ndihmon me çlirimin e stresit, ankthit dhe insomnian. 
  Vetitë anti inflamatore & anti oksidante të rozmarinës ndihmojnë me parandalimin e kancerit dhe shkatërrimin e qelizave kancerogjene

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë