• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Doreza Kessa

  600 lekë
  • Brand:

  Kessa glove është një dorezë prej pëlhure, jo shumë e trashë, e cila në kombinim me sapunin e zi maroken përdoret për të hequr lëkurën e vdekur dhe toksinat e padëshiruara nga lëkura. Rezultati është i paimagjinueshëm!!!

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë