• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Youthful+

  950 lekë

  Flokët janë një nga pjesët më të dukshme dhe të rëndësishme të pamjes tuaj të jashtme dhe kërkojnë kujdes të vazhdueshëm. 
  Për shkak të kushteve klimaterike , ndryshimeve hormonale, përdorimit të tepruar të produkteve me kimikate, pajisjeve për stilim etj, flokët bëhen te hollë, te thatë dhe pa jetë.

  Ju prezantojmë shampon më inovative me kolagjen. Kjo shampo u formulua për të trajtuar dhe mbrojtur flokët tuaj nga këto efekte të dëmshme, përshpejton rritjen e flokëve, shton volumin dhe i bën flokët të duken më të trashë dhe të shëndetshëm. Kolagjeni është efektiv në riparimin dhe parandalimin e majave dyshe si dhe balancon lagështinë dhe yndyrën te flokët

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë