• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Mom's Touch With Aloe Vera

  950 lekë
  • Brand:

  Krem hidratues për lëkurën e bebit për ta mbajtur atë të butë dhe të shëndetshme. Ka në përmbajtje aloe vera për të mirëmbajur lëkurën delikate të bebit tuaj. 

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë