• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Maskë Për Flokët Miracle

  1,550 lekë

  Maska Miracle ushqen, rigjeneron dhe forcon flokun nga rrënja te maja.

  Ka efekt fantastik për flokët e dëmtuar.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë