ENGLISH
 • HELP


 • Sapun Bimor Kundër Aromave të Keqija

  300 lekë
  • Brand:

  Me ekstrakte të sherebelës e mentes, stimulon një balancë natyrale në lëkurë e pastron qelizat e vdekura duke e mbajtur lëkurën të butë. Largon aromat e pakëndshme dhe e mban lëkurën të freskët.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë