• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Sapun Bimor me Papaja

  350 lekë
  • Brand:

  Sapuni me Papaja është i përshtatshëm për lëkurat e yndyrshme dhe me tendencë akneike. Ai ndihmon në balancimin e lagështisë së lëkurës, e pastron atë në thellësi, ndihmon në largimin e papastërtive dhe toksinave, zbeh njollat, trajton aknet dhe shenjat, ndihmon në largimin e pikave të zeza dhe e lë atë të butë. Sapuni është i pasur me ekstrakte të papajës dhe ekstrakte bimësh të tjera. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave sidomos për ato të yndyrshme.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë