SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Sheqer Kokosi

  870 lekë
  • Brand:

  COCONUT SUGAR Sheqeri i kokosit është konsideruar si një nga ëmbëlsuesit më të shëndetshëm për faktin se ka një indeks të ulët të glicemisë. Kur konsumohen karbohidratet, konvertohen në glukozë dhe pompohen në qarkullimin e gjakut. Indeksi i ulët i glicemisë çliron glukozën më ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme duke u tretur më mirë në organizëm dhe duke kontrolluar nivelin e sheqerit në gjak.❣️ Përmban shumë vitamina si dhe 16 aminoacide duke na dhënë një vlerë ushqyese akoma më të lartë se ëmbëlsuesit e tjerë. Ai gjithashtu përmban 12 nga komplekset kryesore të vitaminës B. Një nga vlerat kryesore që duhet përmendur është që ai përmban azot, shumë i rëndësishëm për të patur një zemër të shëndetshme, gjë që nuk e përmban sheqeri i bardhë. ✨ Sheqeri i kokosit ka një shije karamele dhe mund të zëvendësojë shumë mirë sheqerin e kallamit në cdo ëmbëlsirë shumë të dashur prej nesh. Përdoret në ëmbëlsirat e pjekura, për recetat tuaja me cokollatë ose si një alternuese për pijet e ëmbla.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë