• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Sapun për Strijat

  300 lekë
  • Brand:

  Sapuni ndihmon në largimin e shenjave në lëkurë pas lindjes, humbjes në peshë apo operacioneve. Rigjeneron lëkurën nga qelizat e dëmtuara dhe nxit prodhimin e qelizave të reja të shëndetshme. Sapuni përmban vajra dhe ekstrakte herbale të cilat largojnë qelizat e vdekura e papastërtitë e ushqejnë lëkurën.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë