• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Sapun me Qumësht & Mjaltë

  300 lekë
  • Brand:

  Sapuni me qumësht dhe mjaltë ka në përbërjen e tij vajra bimorë 100% natyralë dhe ekstrakte të qumështit dhe mjaltit. Nxjerr gjithë papastërtitë nga lëkura dhe qetëson irritimet. Efekti scrub i sapunit largon qelizat e vdekura të lëkurës dhe i falë lëkurës një pamje më të freskët. Përdorimi i rregullt i sapunit zbardh zonat e errëta në lëkurësi dhe largon njollat.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë