• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Argjilë Gasul Pluhur

  500 lekë
  • Brand:

  Gasuli përtej vetive detoksifikues, rrit elasticitetin e lëkurës, largon celulitin, trajton rrudhat, minimizon poret, balancon yndyrën, largon aknet dhe balancon ph e lëkurës.
  Balancon yndyrën te flokët, trajton zbokthin, trash dhe zgjat flokët. 

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë