• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Argjilë e Kuqe Pluhur

  350 lekë
  • Brand:

  Argjila e kuqe largon qelizat e vdekura, rrit elasticitetin e lëkurës, largon celulitin, trajton rrudhat, minimizon poret, largon pikat e zeza, dhe balancon ngjyrën e pabarabartë të lëkurës.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë