• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Mjaltë me Shafran Cilësia Premium

  3,800 lekë
  • Brand:

  MJALTË ME SHAFRAN 700gm

  Mjalti me shafran është një nga mjaltët më cilësorë dhe më të rrallë. 
  Mjalti është i pasur në vitamina, proteina e minerale ndërkohë që shafrani është një antioksidues dhe anti inflamator shumë i fuqishëm.

  Ky kombinim ka një sërë benefitesh:
  -Lufton sëmundjet kardiovaskulare.
  -Detoksifikon mëlçinë.
  -Parandalon kancerin.
  -Redukton kollën dhe alergjitë.
  -Ul tensionin e lartë.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë