SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Vaj Bajame e Embel 125 ml

  900 lekë
  • Brand:

  Vaji i bajames së ëmbël, ka një përmbajtje të lart të vitaminës E, çka e bën atë një hidratues të mirë dhe një mbrojtës të mirë të lëkurës ndaj rrezeve të dëmshme UV dhe nga shenjat e parakohshme të moshës. Acidet yndyrore në përbërjen e tij e mbajnë lëkurën të butë dhe evitojnë acarimet dhe irritimet në lëkurë. Gjithashtu vaji mund të përdoret për larjen e lëkurës. Masazhohet vaji në lëkurë dhe pastaj fshihet me një copë të lagur me ujë të ngrohtë. Vaji i bajames së ëmbël mund të përdoret dhe për flokë të shëndetshëm e të gjatë. Stopon rënien e ushqen flokët.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë