SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Dyll i Ftohtë për Depilim

  1,850 lekë
  • Brand:

  Depilimi me dyll rekomandohet më shumë se praktikat e tjera të depilimit pasi nuk shkakton irritim, është me efektiv dhe rezultati zgjat më shumë.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë