• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • NATURIGIN 5.3 (Dark Blonde)

  1,800 lekë

  Bojërat e Flokëve NATURIGIN kanë përbërës organikë të çertifikuar, janë formuluar në nxjerrjen e ngjyrave të gjalla, mbulojnë thinjat, mbajnë gjatë në kohë dhe janë të përshtatshme edhe për lëkurat më sensitive.

  Aktualisht NATURIGIN prodhon 19 ngjyra të pabesueshme, me 12 lloje vajrash në përbërjen e tyre si:

  Vaj Kastori, vaj i Farave të Rrushit, vaj Pjeshke, vaj Kajsie, vaj Limoni, vaj Mandarine, vaj Shea, vaj Qitroje, vaj Aloe Vera Barbadensis, vaj Gruri, vaj Luledielli, vaj Jojoba dhe Proteinë Soje.

  100% organike
  100% pa Amoniak
  100% pa Paraben
  100% pa Resorcinol
  100% pa Laurel Sulfate 
  100% Mbulon thinjat
  100% Realizon ngjyrën

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë