• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Maskë Eksfoliuese për Këmbët

  700 lekë
  • Brand:

  Një maskë në formën çorape e cila largon të gjithë qelizat e vdekura nga këmbët. Një trajtim fantastik, i cili zbut dhe hidraton lëkurën këmbëve. Papaja, limoni, molla dhe portokalli në përbërjen e maskës largon kallot nga këmbët ndërkohë që kamomili qetëson lëkurën pas eksfolimit. 
  Corapet mbahen veshur për 60-90 minuta. Ndryshimet vihen re që ditët e para por këmbët eksfoliohen tërësisht brenda dy javëve. 

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë