SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Peceta për fshirjen e Manikyrit

  450 lekë
  • Brand:

  Fshini manikyrin pa tharë thonjtë dhe dëmtuar kutikulat me pecetat tona pastruese Nail Polish Remover Wet Wipes. 
  Nuk përmban alkool apo përbërës të tjerë të dëmshëm. 
  Aloe vera dhe vitamina E në përbërjen e tyre ndihmojnë me hidratimin dhe zbardhjen e kutikulave të dëmtuara.

   

  10 copë

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë