• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Vaj I Farave Të Linit 250 ml

  1,200 lekë
  • Brand:

  Vaji i farave të linit është një nga vajrat më të shëndetshëm për të konsumuar.
  Është i pasur me proteina, fibra dhe minerale të cilat suportojnë shëndetin e zemrës & trurit dhe rrisin sistemin imunitar. Gjithashtu ndihmon me uljen në peshë dhe çrregullimet e tensionit.
  Disa nga benefitet e tjera të vajit të linit:

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë