• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Vaj Trumze

  450 lekë
  • Brand:

  Vaji i trumzës ka një aromë të fortë dhe një shije pak pikante.
  Përveç përdorimit në kuzhinë, trumza përdoret dhe për benefitet e saj medicinale dhe nutricionale.
  Ndihmon me qetësimin e sëmundjeve në rrugët respiratore, dhimbjet e kraharorit & bronkitin.
  Gjithashtu trumza është një burim i mirë i hekurit, magnezit dhe vitaminës K si dhe i kalciumit dhe fibrave dietike.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë