• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Vaj Piperi i ZI

  300 lekë 450 lekë
  • Brand:

  VAJ I PIPERIT TË ZI
  30ml
  Vaji i piperit të zi ka veti anti inflamatore & anti virale. Ndihmon me qetësimin dhe kurimin e artritit, dhimbjeve muskulare. Shpejton metabolizmin duke ndihmuar me humbjen në peshë.
  Gjithashtu detoksifikon metabolizmin.
  Për informacione të mëtejshme mund të na kontaktoni në inbox, ose në numrat e tel.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë