• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Vaj Dafine

  450 lekë
  • Brand:

  Dafina është një nga bimët me shumë veti terapeutike. Ndihmon me luftimin e infeksioneve dhe sëmundjeve të ndryshme. Është shumë i përshtatshëm për tu përdorur gjatë ndërrimit të stinëve për të parandaluar gjendjet gripale, kollën, etj..

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë