• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Argjilë e Kuqe

  900 lekë
  • Brand:

  RED CLAY (Argjilë e kuqe)

  SASIA: 200 gr

  Argjila e kuqe përmban oksidet e hekurit, bakër dhe shumë minerale të tjera, që i japin një ngjyrë të bukur lëkurës duke përmirësuar tonin e saj, largon qelizat e vdekura, rrit elasticitetin e lëkurës, largon celulitin, trajton rrudhat, minimizon poret, largon pikat e zeza, dhe balancon ngjyrën e pabarabartë të lëkurës.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë