• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Body Mist Felicity

  400 lekë 1,350 lekë
  • Brand:

  parfume të freskëta për trupin, fantastike për stinën e verës. Aplikohen pas dushit, i dhurojnë trupit shumë freski, dhe e hidratojnë atë. Gjithashtu aplikohet edhe në flokë.
  Hemani sjell për ju linjën me aromë frutash, lulesh dhe aromën e pastërtisë dhe freskisë ujore.

  Për Femra

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë