• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Immuni Tea

  1,350 lekë

  Një trajtim 7-ditor me çajin ImmuniTea

  Çaji është një supplement bimor i përbërë nga një përzierje bimësh kurative, fuqia medicinale e të cilave rrit imunitetin dhe përmirëson shëndetin.

   

  Çaji ndihmon në:

  ✔️ Forcimin e sistemit imunitar.

  ✔️ Kontrollin e infeksioneve virale.

  ✔️ Kundër gjendjeve të etheve.

  ✔️ Kundër vështirësisë së frymëmarrjes.

   

  Udhëzimet e përdorimit:

  Zihet një bustinë në një finxhan e gjysëm caji për 10 minuta, më pas e ëmbëlsojmë  me mjaltë. Konsumohet i ngrohtë dy herë në ditë mbas vakteve.

  Së bashku me çajin vjen edhe një shishe me një përzierje vajrash bimorë esencialë, i cili  shtohet me pika në një enë me ujë të nxehtë. Thithja e avullit mundëson zhbllokimin e rrugëve të frymëmarjes, lehtëson ftohjen dhe gripin e zakonshëm.

   

  KUJDES:

  - Nuk rekomandohet për fëmijët nën 10 vjeç, gratë shtatzëna dhe gjidhënëse.

   

  - Çaji bimor ka një shije të fortë prandaj ëmbëlsojeni me mjaltë para se ta konsumoni.

   

  - Mos e konsumoni në stomak bosh ose pas ngrënies së ushqimeve pikante.

   

  - Pacientët me hipertension këshillohen të monitorojnë nga afër presionin e tyre të gjakut.

   

  - Nuk rekomandohet për pacientët me dializë ose me hepatit të mëlçisë.

   

  - Rekomandohet që gjithmonë të konsultoheni rregullisht me mjekun tuaj.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë