• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • ReliefUrn

  114 lekë 380 lekë

  Relief Urn me Aloe Vera dhe Mjaltë

  • Freskon
  • Qetëson djegiet
  • Nxit shërimin

  Një krem freskues për të lehtësuar djegiet e vogla dhe inflamacionet e lëkurës, dhe për të përmirësuar procesin natyror të shërimit. Pasuruar me Aloe Vera dhe Mjaltë, antibakterial dhe anti-inflamator. Shëron lëkurën e dëmtuar duke e freskuar dhe qetësuar atë. Zvogëlon inflamacionin, skuqjen dhe kruajtjen.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë