• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Argjilë e Bardhë

  1,150 lekë
  • Brand:

  Argjjila e bardhë është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave. Ka veti shumë të mira absorbuese. Detoksifikon lëkurën duke e lënë të butë e të pastër. Përdorimi i rregullt i saj, largon shenjat e lëkurës, redukton linjat e holla si dhe minimizon poret. 

   

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë