• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
  • HELP


  • Intense Secrets

    578 lekë 890 lekë

    Deodorant me aromë të freskët dhe orientale. Zbut dhe mbron lëkurën nga djersa dhe aromat e pakëndshme. Qëndroni të freskët përgjatë gjithë ditës!

    Bëni nje vlerësim

        Dobët            Shumë mirë