• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Body Lotion me Trëndafil & Osmanthus

  1,125 lekë 1,500 lekë

  Locioni i trupit përdoret për zbutjen, hidratimin dhe ushqyerjen e lëkurës, duke balancuar nivelin e yndyrës në lëkurë dhe duke parandaluar krijimin e toksinave në pore.

  Absorbohet shpejt në lëkurë duke e lëne atë të butë dhe të hidratuar përgjatë gjithë ditës.

  ✔️ QETËSON LËKURËN E IRRITUAR
  ✔️ BALANCON YNDYRËN NË LËKURË
  ✔️ ZBUT LËKURËN
  ✔️ ANTIBAKTERIAL ZBUT LËKURËN
  ✔️ BALANCON PH NË LËKURË
  ✔️ HIDRATON LËKURËN E THATË & TË IRRITUAR
  ✔️ ANTIBAKTERIAL

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë