• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
  • HELP


  • Maskë për Flokët me Farë të Zezë

    1,000 lekë

    Specifika e maskës  është përbërja e saj nga fara e zezë, e cila njihet për ushqimin që iu jep flokëve, i forcon ato nga rrënja deri te majat dhe gjithashtu ndihmon dukshëm në parandalimin e rënies së tyre.

    Bëni nje vlerësim

        Dobët            Shumë mirë