• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP


 • Maskë për Flokët me Kërmill

  1,000 lekë

  Për të patur flokë të shëndetshëm i rëndësishëm është trajtimi i tyre në mënyrë sa më natyrale. Nëse flokët janë të lyer, të thatë, të dëmtuar apo me maja të djegura, atëherë trajtimi i tyre me maska është një domosdoshmëri. Maskat i kthejnë flokëve shkëlqimin, butësinë, i bëjnë ato më të shkrifët dhe më të shëndetshëm. 
  Specifika e maskës që po ju prezantojmë sot është përbërja e saj nga mukoza e kërmillit, e cila njihet për ushqimin që iu jep flokëve, i forcon ato nga rrënja deri te majat dhe gjithashtu ndihmon dukshëm në parandalimin e rënies së tyre.

  Bëni nje vlerësim

      Dobët            Shumë mirë