• Shporta juaj eshte bosh!

ENGLISH
 • HELP

 • ÇAJI IMMUNITEA: KURIMI ME BIMË MJEKËSORE NË FORCIMIN E IMUNITETIT

  – Ndihmon në forcimin dhe rigjenerimin e të gjithë sistemit imunitar.

  – Ndihmon në prodhimin e qelizave të reja të bardha të gjakut, të cilat luftojnë infeksionin.

  – Riparon sistemin e dëmtuar imunitar, edhe në kohë afatgjatë.

  – Ndihmon në rritjen e “qelizave T rregullatore” në trup, që luajnë një rol të rëndësishëm në funksionin imun dhe shtypjen e sëmundjeve autoimune.

  – Mbron trupin nga dëmtimi i radikalëve të lirë, e cila është thelbësore për të mbajtur sistemin imunitar të funksionojë normalisht.

  – Ndihmon në nxjerrjen e toksinave të akumuluara në trup.

  – Përmirëson qarkullimin e gjakut.

  - Mban nën kontroll infeksionet virale.

  - Ndihmon kundër gjendjeve të etheve.

  - Ndihmon kundër vështirësisë së frymëmarrjes.

  UDHËZIMET E PËRDORIMIT:

  Zihet një bustinë në një finxhan e gjysëm caji për 10 minuta, më pas e ëmbëlsojmë me mjaltë. Konsumohet i ngrohtë dy herë në ditë mbas vakteve.

  Së bashku me çajin vjen edhe një shishe me një përzierje vajrash bimorë esencialë, i cili shtohet me pika në një enë me ujë të nxehtë. Thithja e avullit mundëson zhbllokimin e rrugëve të frymëmarjes, lehtëson ftohjen dhe gripin e zakonshëm.

  KUJDES:

  - Nuk rekomandohet për fëmijët nën 10 vjeç, gratë shtatzëna dhe gjidhënëse.

  - Çaji bimor ka një shije të fortë prandaj ëmbëlsojeni me mjaltë para se ta konsumoni.

  - Mos e konsumoni në stomak bosh ose pas ngrënies së ushqimeve pikante.

  - Pacientët me hipertension këshillohen të monitorojnë nga afër presionin e tyre të gjakut.

  - Nuk rekomandohet për pacientët me dializë ose me hepatit të mëlçisë.

  - Rekomandohet që gjithmonë të konsultoheni rregullisht me mjekun tuaj.  ÇAJI IMMUNITEA: FORCO IMUNITETIN NË VETËM 7 DITË  Shumë premtuese dhe pa asnjë efekt anësor! Zbuloni si të rigjeneroni sistemin imunitar, përmes bimëve mjekësore që i gjeni në dyqanin "TEAMRA HERBALS"  Ju keni dëgjuar shumë këto kohë rreth imunitetit të ulët, edhe si shkak edhe i COVID. Në fakt, imuniteti ka qenë gjithnjë problem, sidomos në dimër, por tani po i jepet më shumë rëndësi dhe po merret seriozisht që duhet të mbrojmë veten! Ndaj, sot do t'ju bëjmë një shpjegim gjerë e gjatë për imunitetin, "pikat e dobëta" të tij dhe se si ta forcojmë përmes bimëve mjekësore.

  ÇFARË ËSHTË IMUNITETI 

  Me fjalen “imunitet” kuptohet qëdrueshmëria e individit ndaj infeksioneve mikrobiale, reaksioneve antigjenike dhe eliminimi i antigjeneve nga organizmi.

  Përgjigja imune është përgjigjese për rolin e strukturave të ndryshmet qelizore, organeve dhe indeve në trup. Imuniteti është i përbërë nga një rrjet qelizor, inde dhe organe që punojnë së bashku për të mbrojtur trupin tuaj. Këto qeliza mbrojtëse janë ato që quhen leukocide apo qelizat e bardha të gjakut. Ato janë në gadishmëri për të sulmuar organizmat që shkaktojnë sëmundjet. Këto qeliza gjenden në shpretkë dhe palcën e eshtrave.

  Roli i sistemit imunitar – një koleksion i strukturave dhe proceseve brenda trupit – është për të mbrojtur trupin kundër sëmundjeve ose organizmave të tjera të huaja potencialisht të dëmshme. Kur funksionon si duhet, sistemi imunitar identifikon një shumëllojshmëri të kërcënimeve, duke përfshirë viruset, bakteret dhe parazitët, dhe i dallon ato nga indet e vetë trupit të shëndoshë.

  Për funksionimin normal të sistemit imunitar duhet të plotësohen këto funksione themelore:

  – Mbrojtja e organizmit nga infeksionet, dallimi i të vetës nga e huaja, si dhe reagimi kur antigjeni ndërron strukturën dhe ka mundësi të bëhet agresiv.

  – Sistemi imunitar ka aftësi të dalloj qelizat e veta nga të huajat. Mosnjohja e të huajës sjell sëmundjet autoimune ose tolerancën imonologjike.

  – Në organizëm ekzistojnë mekanizma të cilët ndihmojnë që një materie së pari njihet si e huaj, pastaj neutralizohet, dhe eliminohet së bashku me indin ku kryhet reaksioni imunologjik, ose eliminohet pa e dëmtuar indin e vetvetes.

  – Të gjitha këto mekanizma të mbrojtjes së organizimit nga e huaja nuk mund t’i kryejë vetëm sistemi imunitar, por ky bashkëvepron me shumë sisteme të tjera të organizmit.

  – Në funksionin e sistemit imunitar ndikon edhe sistemi nervor qendror, përmes hipotallamusit dhe sistemit të gjendrave endokrine.

  – Sistemi nervor autonom i arrin efektet e veta në reaksionin imunologjik përmes receptorëve adrenegjikë.

  NJË TRAJTIM 7-DITOR ME ÇAJIN IMMUNITEA

  Për të gjitha problemet më lart që përmendëm dhe ato të tjera që do të cekim më poshtë, rekomandohen që të përdoren bimë mjekësore, si e vetmja alternativë pa efekte anësore, sidomos në këtë kohë COVID. NDAJ, sot ju rekomandojmë çajin IMMUNITEA, një supplement 100% bimor, i përbërë nga një përzierje bimësh kurative, fuqia medicinale e të cilave rrit imunitetin dhe përmirëson shëndetin. Ky çaj, ndihmon në:

  - Forcimin e sistemit imunitar.

  - Kontrollin e infeksioneve virale.

  - Kundër gjendjeve të etheve.

  - Kundër vështirësisë së frymëmarrjes.

  -... e plot probleme të tjera në shëndet, që i lexoni në krye të faqes, ku është përshkruar më gjerësisht ky çaj. Mbi të gjitha, përdorimi është shumë i lehtë: Zihet një bustinë në një finxhan e gjysëm caji për 10 minuta, më pas e ëmbëlsojmë me mjaltë. Konsumohet i ngrohtë dy herë në ditë mbas vakteve.

  Së bashku me çajin vjen edhe një shishe me një përzierje vajrash bimorë esencialë, i cili shtohet me pika në një enë me ujë të nxehtë. Thithja e avullit mundëson zhbllokimin e rrugëve të frymëmarjes, lehtëson ftohjen dhe gripin e zakonshëm.

  Paralelisht, mbani mend se: Higjiena dhe pastërtia është e domosdoshme për mbrojtjen e sistemit imunitar. Kujdesuni për dietën ushqimore, flini mjaftueshëm, qëndroni të hidratuar. Gjithashtu, mbani peshë normale trupore. Ju e dini se pesha e tepërt është e dëmshme për zemrën, trurin dhe organe të tjera. 

  Si dhe: Shmangni ëmbëltuesit artificial; Konsumimi i ëmbëlsirave vështirëson ndjeshëm aftësinë e qelizave të bardha të gjakut për të vrarë bakteret dhe mikro-organizmat.

  – Shmangni alkoolin; Alkooli ka një efekt serioz në qelizat e mëlçisë. Pirja e alkoolit është e lidhur drejtpërdrejt me uljen e punës së sistemit imunitar.

  – Shmangni duhanin dhe ambjentet ku pihet duhan.

  – Shmangni marrjen e antibiotikëve pa qenë nevoja; antibiotikët shtypin sistemin imun dhe nuk e lejojnë atë të kryejë funksionin e tij.  BOKS

  KUJDES! SËMUNDJET E SISTEMIT IMUNITAR, PARANDALONI ME IMMUNITEA

  Mungesa e imunitetit ndodh kur sistemi imunitar nuk është aq i fortë sa normalja, duke rezultuar në infeksione të përsëritura dhe të rrezikshme për jetën. 

  NË SËMUNDJET E SISTEMIT IMUNITAR PËRFSHIHEN:

  – Gjëndrat limfatike të fryra

  – Lodhja

  – Infeksionet e shpeshta

  – Gripi, ftohjet, dhimbjet e fytit; tregon se sistemi imunitar nuk po e mbron veten si duhet

  – riniti alergjik

  – astma

  – ekzema është shumë të zakonshme

  – sëmundjet autoimune si lupus thyroiditis Hashimotos, artriti reumatoid, diabeti mellitus tipi 1 dhe lupus eritematoz sistemik

  – artriti reumatoid

  – sëmundjet inflamatore

  – kanceri