SHQIP - ENGLISH
  • HELP


  • Vegetable Oils


    Vaji i bajames së ëmbël, ka një përmbajtje të lart të vitaminës E, çka e bën atë një hidratues të mirë dhe një mbrojtës të mirë të lëkurës ndaj rrezeve të dëmshme UV dhe nga shenjat e parakohshme të moshës. Acidet yndyrore në përbërjen e tij e mbajnë lëkurën të butë dhe evitojnë acarimet dhe irritimet në lëkurë. Gjithashtu vaji mund të përdoret për larjen e lëkurës. Masazhohet vaji në lëkurë dhe pastaj fshihet me një copë të lagur me ujë të ngrohtë. Vaji i bajames së ëmbël mund të përdoret dhe për flokë të shëndetshëm e të gjatë. Stopon rënien e ushqen flokët.
    900 ALL
    900 ALL

    VAJ ARGANI 125mlVaji i nxjerrë nga shtrydhja e frutit të arganit, i pasuruar me vitaminën A, E, dhe me acidin linoleik, është përdorur gjerësisht për trajtime medicinale dhe kozmetike.Vetitë rigjeneruese të vajit të Arganit e bëjnë atë një prej vajrave më të përdorur në produktet për kujdesin ndaj lëkurës, flokëve si edhe për problemeve të ndryshme shëndetësore.Dobitë tij janë të shumta, disa prej tyre po i rendisim më poshtë:1. HIDRATUES • Aplikoni 2-3 pika nga vaji i Arganit çdo mbrëmje për të hidratuar fytyrën tuaj dhe për ta mbajtur atë të butë dhe të freskët.2. TONIK • Shtoni 3-4 pika nga vaji i Arganit te Toniku i fytyrës tuaj për ta ushqyer atë dhe për të ruajtur elasticitetin e saj.3. SKRAB • Për të realizuar Skrabin, përzieni disa pika nga vaji i Arganit me sheqerin e kuq, pastaj aplikojeni skrapin në fytyrë duke e masazhuar lehtë atë përreth 5 minuta. Kjo mënyrë ndihmon shumë në largimin e toksinave dhe qelizave të vdekura në lëkurë.4. AKNET • Përmbajtja e lartë e acidit linoleik te vaji i Arganit ndihmon për të reduktuar inflamacionin e shkaktuar nga puçrrat në fytyrë. Aplikojeni vajin çdo mbrëmje në fytyrë mbasi ta keni pastruar atë. 5. ANTIRRUDHË • Aplikoni 3-4 pika nga vaji i Arganit për të larguar rrudhat dhe spotet e errëta rreth syve6. STRIJAT • Vaji i Arganit largon strijat nga trupi duke i rikthyer lëkurës elasticitetin. Masazhoni zonën e strijave për çdo ditë me vaj Argani në mënyrë rrethore për rreth 5 min.7. THONJTË • Lyeni thonjtë tuaj me 3-4 pika nga vaji i Arganit për të patur thonj të fortë dhe të gjatë.
    900 ALL
    900 ALL

    VAJ KASTORI 125mlVaji i Kastorit, i njohur ndryshe edhe si vaji i Ricinit, njihet për përdorimin e tij të jashtëm dhe të brendshëm dhe rezultatet e tij janë të mahnitshme për bukurinë dhe shëndetin tonë.Disa nga përdorimet e tij po i rendisim më poshtë:STIMULON NDJESHËM RRITJEN E FLOKËVENjë nga përdorimet më të njohura dhe efikase të vajit të Kastorit është përdorimi i tij në trajtimin dhe ushqyerjen e flokëve.Vaji nxit shumë qarkullimin e gjakut në kokë gjë që bën të mundur zgjatjen e flokëve.Gjithashtu ky vaj trash flokët, i forcon, bashkon majat e djegura dhe parandalon rënien e tyre.TRASH VETULLAT DHE ZGJAT QERPIKËTNëse doni vetulla të trasha dhe qerpikë të gjatë, zgjidhja juaj është vaji i Kastorit. Përmbajtja e lartë e proteinave dhe acideve yndyrore ndihmon në zgjatjen e qerpikëve dhe trashjen e vetullave. Mjafton të aplikohet çdo mbrëmje duke i lyer me mollëzat e gishtave qerpikët dhe vetullat.ZHDUK STRIJATVaji i Kastorit depërton thellë në lëkurë dhe njihet si një nga vajrat më efikasë në zhdukjen e strijave. Nëse kombinohet edhe me vaj Kokosi rezultatet janë më të shpejta dhe më të dukshme. Ai rrit elasticitetin dhe nxit kolagjenin në lëkurë dhe e bën atë shumë të lëmuar.USHQEN LËKURËN E THATËVaji i Kastorit është i pasur me vitamiat A, C, B1, B12 etj. Depërton thellë në lëkurë, ruan lagështinë e saj dhe e hidraton atë për gjatë gjithë ditës. Ai ka përmbajtje të lartë të acideve yndyrore dhe si rezultat e bën lëkurën të shndritshme. MINIMIZON RRUDHATVaji i Kastorit nxit prodhimin e kolagjenit në lëkurë dhe rigjeneron qelizat e vdekura të saj, si rezultat minimizon rrudhat dhe shenjat e mplakjes.Vaji i Kastorit për përdorime shëndetësore:Anti-inflamator. Lehtëson dhimbjet reumatizmale dhe artritin.Laksativ. Përmbajtja e acideve yndyrore ndihmon në tretjen e ushqimit.Dhimbjet e kokës. Lyeni ballin me vajin e kastorit për lehtësimin e dhimbjeve të migrenës, etj.
    900 ALL
    900 ALL

    VAJ SHEA 60ml   Shea është e njohur për vetitë e saj kuruese. I pasur me vitaminë A, E, F dhe faktorë mbrojtës nga dielli, vaji i sheas mund të përdoret si hidratues e ushqyes shumë i mirë i lëkurës. Gjithashtu është i pasur në acide yndyrore të cilët rrisin elasticitetin e lëkurës dhe parandalojnë plakjen.   Disa nga benefitet e vajit të sheas janë:

    650 ALL
    650 ALL

    VAJ KASTORI 125mlVaji i Kastorit, i njohur ndryshe edhe si vaji i Ricinit, njihet për përdorimin e tij të jashtëm dhe të brendshëm dhe rezultatet e tij janë të mahnitshme për bukurinë dhe shëndetin tonë.Disa nga përdorimet e tij po i rendisim më poshtë:STIMULON NDJESHËM RRITJEN E FLOKËVENjë nga përdorimet më të njohura dhe efikase të vajit të Kastorit është përdorimi i tij në trajtimin dhe ushqyerjen e flokëve.Vaji nxit shumë qarkullimin e gjakut në kokë gjë që bën të mundur zgjatjen e flokëve.Gjithashtu ky vaj trash flokët, i forcon, bashkon majat e djegura dhe parandalon rënien e tyre.TRASH VETULLAT DHE ZGJAT QERPIKËTNëse doni vetulla të trasha dhe qerpikë të gjatë, zgjidhja juaj është vaji i Kastorit. Përmbajtja e lartë e proteinave dhe acideve yndyrore ndihmon në zgjatjen e qerpikëve dhe trashjen e vetullave. Mjafton të aplikohet çdo mbrëmje duke i lyer me mollëzat e gishtave qerpikët dhe vetullat.ZHDUK STRIJATVaji i Kastorit depërton thellë në lëkurë dhe njihet si një nga vajrat më efikasë në zhdukjen e strijave. Nëse kombinohet edhe me vaj Kokosi rezultatet janë më të shpejta dhe më të dukshme. Ai rrit elasticitetin dhe nxit kolagjenin në lëkurë dhe e bën atë shumë të lëmuar.USHQEN LËKURËN E THATËVaji i Kastorit është i pasur me vitamiat A, C, B1, B12 etj. Depërton thellë në lëkurë, ruan lagështinë e saj dhe e hidraton atë për gjatë gjithë ditës. Ai ka përmbajtje të lartë të acideve yndyrore dhe si rezultat e bën lëkurën të shndritshme. MINIMIZON RRUDHATVaji i Kastorit nxit prodhimin e kolagjenit në lëkurë dhe rigjeneron qelizat e vdekura të saj, si rezultat minimizon rrudhat dhe shenjat e mplakjes.Vaji i Kastorit për përdorime shëndetësore:Anti-inflamator. Lehtëson dhimbjet reumatizmale dhe artritin.Laksativ. Përmbajtja e acideve yndyrore ndihmon në tretjen e ushqimit.Dhimbjet e kokës. Lyeni ballin me vajin e kastorit për lehtësimin e dhimbjeve të migrenës, etj.
    900 ALL
    900 ALL

    800 ALL
    800 ALL

    Vitamin E Oil NEW!
    450 ALL
    450 ALL

    Macadamia Oil NEW!
    800 ALL
    800 ALL

    Coconut Oil NEW!
    800 ALL
    800 ALL

    Carrot Oil NEW!
    800 ALL
    800 ALL

    Grapeseed Oil NEW!
    800 ALL
    800 ALL

    Roasted Argan Oil NEW!
    800 ALL