SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • MJEKËSI ALTERNATIVE


  MJALTË ME SHAFRAN 700gm

  Mjalti me shafran është një nga mjaltët më cilësorë dhe më të rrallë. 
  Mjalti është i pasur në vitamina, proteina e minerale ndërkohë që shafrani është një antioksidues dhe anti inflamator shumë i fuqishëm.

  Ky kombinim ka një sërë benefitesh:
  -Lufton sëmundjet kardiovaskulare.
  -Detoksifikon mëlçinë.
  -Parandalon kancerin.
  -Redukton kollën dhe alergjitë.
  -Ul tensionin e lartë.

  3,800 lekë
  3,800 lekë

  Shafrani “floriri i kuq” që parandalon dhe shëron shumë sëmundje! Antioksidues, Antitumorial, Afrodiziak, Antidepresiv etj. Lista e përfitimeve shëndetësore të shafranit është mjaft e gjerë, më poshtë po ju njohim me disa prej tyre: 1. Mbron kunder Kancerit. 2. Ndihmon në të mësuarit dhe forcon kujtesën. 3. Trajton sëmundjen e Parkinsonit, humbjes së kujtesës dhe inflamacionit. 4. Trajton pubertetin e vonuar. 5. Rrit vitalitetin trupor dhe përdoret si afrodiziak natyral. 6. Kuron alopecinë nëse përzihet me likoriçe dhe qumësht. 7. Mbron kundër të ftohtit dhe etheve. 8. Trajton astmën dhe alergjitë. 9. Forcon shikimin. 10. Suplement ushqyes etj. Kujdes! Shafrani konsumohet në sasi të vogël 3-4 pistila në ditë, dozat e larta mund të shkaktojnë helmim.Në raste shtatzanie, gjidhënje, merrni mjekim, jeni alergjik, ju lutem konsultohuni me mjekun përpara përdorimit.

  1,800 lekë
  1,800 lekë

  Miracle Herbal Powder I Ri!
  1,550 lekë

  Finoku Çaj Bimor Natyral & Organik I Ri!
  450 lekë

  Mareshta Çaj Bimor Natyral & Organik I Ri!
  300 lekë

  Dandelion Çaj Bimor Natyral & Organik I Ri!
  450 lekë

  QUICK FIT ROLL ON - Produkti që Pushon Dhembjet e Shtyllës Kurrizore

  850 lekë
  850 lekë