SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • ARGJILA


  Multani Mitti (Bentonite Clay) I Ri!
  800 lekë

  GASUL PUDËR

  SASIA: 200 gr

  Gasuli është i pasur me minerale si hekuri, bakri, silici, magnezi, natriumi, litiumi, kaliumi, mangani, fosfori, silikoni, seleni, kalciumi etj. Karakteristika e gasulit është vetia e jashtëzakonshme absorbuese, ajo ndihmon në nxjerrjen e baktereve, helmeve, kimikateve, papastërtive dhe mikro-grimcave të tjera të sipërfaqes së lëkurës , duke lënë pas mineralet në vend të tyre. 

  Argjila Gasul përdoret për lëkurën, flokët, trupin dhe dobitë e saj janë të jashtëzakonshme.

  Përtej vetive detoksifikuese, Gasuli largon qelizat e vdekura, rrit elasticitetin e lëkurës, largon celulitin, trajton rrudhat, minimizon poret, balancon yndyrën, largon aknet dhe balancon ngjyrën e pabarabartë të lëkurës.
  Balancon yndyrën te flokët, trajton zbokthin, trash dhe zgjat flokët.

  1,350 lekë
  1,350 lekë

  1,150 lekë
  1,150 lekë

  RED CLAY (Argjilë e kuqe)

  SASIA: 200 gr

  Argjila e kuqe përmban oksidet e hekurit, bakër dhe shumë minerale të tjera, që i japin një ngjyrë të bukur lëkurës duke përmirësuar tonin e saj, largon qelizat e vdekura, rrit elasticitetin e lëkurës, largon celulitin, trajton rrudhat, minimizon poret, largon pikat e zeza, dhe balancon ngjyrën e pabarabartë të lëkurës.

  900 lekë
  900 lekë

  Gasuli është i pasur me minerale si hekuri, bakri, silici, magnezi, natriumi, litiumi, kaliumi, mangani, fosfori, silikoni, seleni, kalciumi etj. Karakteristika e gasulit është vetia e jashtëzakonshme absorbuese, ajo ndihmon në nxjerrjen e baktereve, helmeve, kimikateve, papastërtive dhe mikro-grimcave të tjera të sipërfaqes së lëkurës , duke lënë pas mineralet në vend të tyre. 

  Argjila Gasul përdoret për lëkurën, flokët, trupin dhe dobitë e saj janë të jashtëzakonshme.

  Përtej vetive detoksifikuese, Gasuli largon qelizat e vdekura, rrit elasticitetin e lëkurës, largon celulitin, trajton rrudhat, minimizon poret, balancon yndyrën, largon aknet dhe balancon ngjyrën e pabarabartë të lëkurës.
  Balancon yndyrën te flokët, trajton zbokthin, trash dhe zgjat flokët.

  900 lekë
  900 lekë

  Karakterisika e argjilës jeshile është vetia e jashtëzakonshme absorbuese. Ajo ndihmon në nxjerrjen e baktereve, helmeve, kimikateve, papastërtive dhe mikro-grimcave të tjera të sipërfaqes së lëkurës duke lënë pas mineralet në vend të tyre.
  Argjila Jeshile përdoret për lëkurë të yndyrshme, për trajtimin e akneve dhe njollave në lëkurë si dhe për largimin e yndyrës dhe zbokthit te flokët.

  1,150 lekë
  1,150 lekë