SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Vajra Bimorë


  Vaji esencial citronela ka veti anti fungale dhe anti bakteriale. 
  Largon materialet toksike.
  Trajton asteoartritin, reumatizmen. 
  Stimulon prodhimin e urinës duke ndihmuar në detoksifikimin e trupit. 
  Qetëson dhe kuron infeksionet. 
  Vaji citronela mund të përdoret dhe në lëkurë. 
  Tonifikon lëkurën, njëtrajtëson tonin, qetëson aknet. 
  Gjithashtu, është i përshtatshëm për flokët me yndyrë pasi e përthan yndyrën e tepërt.

  1,150 lekë
  1,150 lekë

  1,200 lekë
  1,200 lekë

  Rosehip Essential Oil I Ri!
  2,700 lekë
  2,700 lekë

  Lemon Essencial Oil I Ri!
  2,350 lekë
  2,350 lekë

  1,200 lekë
  1,200 lekë