SHQIP - ENGLISH
 • HELP


 • Meshkuj


  Deodorant Spray Sport për Meshkuj

  600 lekë
  600 lekë

  Condition crem i formuluar posaçërisht për zbutjen e mjekrës me përbërës natyral si aloe vera dhe pro- vimanën B5 pa paraben e mban mjekrën tuaj më të butë, të hidratuar si dhe largon zbokthin, kruarjen dhe irritimin në mjekër.

  Cilësitë e Hydrating & Condition Cream :

  1. Zbut
  2. Hidraton
  3. Largon zbokthin dhe irritimet në lëkurë

  Përdorimi:

  Pasi keni larë mjekrën me shampo merrni nje sasi te kremit hidratues dhe përhapeni atë mirë në të gjithë mjekrën duke e masazhuar dhe më pas shpëlajeni.

  750 lekë
  750 lekë

  Shampoja e formuluar posaçërisht për mjekrën me përbërës natyral pa paraben e mban mjekrën tuaj të pastër, të shëndetshme dhe me shkëlqim

  Cilësitë e Shampos:

  1. Pastron 
  2. Forcon
  3. Ushqen

  Përdorimi:

  Shampo: Aplikoni shampon në mjekër të lagur duke e masazhuar mirë më pas shpëlajeni.

  750 lekë
  750 lekë