SHQIP - ENGLISH
 • HELP • Nail Polish Remover Wipes I Ri!

  Fshini manikyrin pa tharë thonjtë dhe dëmtuar kutikulat me pecetat tona pastruese Nail Polish Remover Wet Wipes. 
  Nuk përmban alkool apo përbërës të tjerë të dëmshëm. 
  Aloe vera dhe vitamina E në përbërjen e tyre ndihmojnë me hidratimin dhe zbardhjen e kutikulave të dëmtuara.

  450 lekë
  450 lekë

  Moringa Hair Oil Strong & Healthy Hair I Ri!
  1,150 lekë

  Sage Oil I Ri!
  450 lekë
  450 lekë

  Herbal Cucumber & Aloe Vera Soap I Ri!
  400 lekë

  Anti Hairloss Shampoo I Ri!
  1,340 lekë
  1,340 lekë

  Miracle Herbal Powder I Ri!
  1,550 lekë

  Goat I Ri!
  690 lekë
  690 lekë

  Camel Milk Soap With Black Seed I Ri!
  850 lekë

  Camel Milk Soap With Honey I Ri!
  850 lekë

  Goat*s Milk Soap For Acne I Ri!
  650 lekë

  Tea Tree And Peppermint Soap I Ri!
  670 lekë

   Kids Toy Soap I Ri!
  650 lekë
  650 lekë

   Kids Toy Soap I Ri!
  650 lekë
  650 lekë

   Kids Toy Soap I Ri!
  0 lekë

   Kids Toy Soap I Ri!
  650 lekë
  650 lekë

  Herbal Lavender Soap I Ri!
  400 lekë